Home
Kantoor
Contact
Ligging
Te Koop
Links
o.a. attesten voor verkoop en formulieren voor overdracht van gas, water en electriciteit.
Brochures
 
- Vanuit richting Lokeren : Vanaf de afrit E17 Lokeren, Zele-Dendermonde. Aan de afrit de wegwijzer Zele - Dendermonde volgen. Op deze baan aan de 1° rode lichten rechts afslaan richting “Zele Centrum”. U rijdt nu het centrum van Zele binnen. U volgt altijd de baan, u rijdt recht naar de Markt. De kerktoren staat in het midden van de Markt. Als u toekomt op de Markt, is het kantoor onmiddellijk links, huisnummer Markt 1. U kan uw wagen vlakbij parkeren op het marktplein rondom de kerk. De rit vanaf de afrit tot aan het kantoor duurt normaal ca. 5 à 8 minuten.

- Vanuit richting Gent
: De E17 volgen tot aan de afrit Lokeren-Zele (afrit 12) daar rechts de N47 volgen richting Zele en verder zoals hoger vermeld onder Lokeren.

- Vanuit richting Antwerpen
: De E17 volgen tot in Lokeren-Zele (afrit 12) en linksaf richting (Europalaan). Verder zoals hoger vermeld onder Lokeren.

- Vanuit richting Dendermonde : In Dendermonde de eerste vaste Scheldebrug oversteken richting Grembergen, aan de rotonde richting Zele (N47). Bij het binnenrijden van Zele aan de lichten rechtdoor, tot aan de tweede rotonde, daar linksaf het centrum inrijden, richting Markt, via de Dendermondebaan en de Dr. A. Rubbensstraat tot op de Markt, waar het kantoor gesitueerd is aan de rechtse kant, Markt 1.
 
Notaris Sylvie Sergeant, Markt 1, 9240 Zele - Tel. 052 45 20 20